KISI - De Hemel op stelten

vrijdag, 15 maart 2013
KISI - De Hemel op stelten

Grote opwinding in de Hemel! Het beroemde engelenkoor is samengeroepen voor een bijzondere repetitie. De engelen vragen zich nieuwsgierig af wat er gaat gebeuren!

Wanneer de aartsengel Gabriël verschijnt, wordt het mysterie beetje bij beetje onthuld. De door de engelen zo geliefde Zoon van God zal op aarde als baby geboren worden. “Waarom moet de Zoon van God deze heerlijke, hemelse plek verlaten, om daar beneden op die kille, koude en donkere aarde te gaan wonen?” En “hoe moet onze grote, almachtige, allerhoogste God nu in zo'n klein iniminimini baby’tje passen?”

Maar als Gabriël aan de engelen uitlegt dat de Zoon van God uit liefde voor mensen zelfs zal sterven, zijn ze diep onder de indruk. “Tsjongejonge, God moet wel heel, héél erg veel van de mensen houden!

KISI-Kids

De musicalgroep 'KISI-Kids' werd opgericht in Oostenrijk in 1993. Het is een kinder- en jongerenkoor dat religieus en bijbels geïnspireerde muziek opvoert: met, door en voor kinderen. De formule van de KISI-Kids kent een onverwacht grote, internationale respons. Sinds de start in 1993 werden KISI-groepen opgericht in o.a. Duitsland, Nederland en Oeganda. Honderden kinderen en jongeren werden bezield door de aansprekende muziek, door de gelovige verbondenheid en onderlinge groepsgeest, door de boodschap van hoop en vertrouwen op God.

Luisterproef

2. Heilig, Looft de Heer

9. Wat geweldig! Wat verwarrend!

Inhoud

 1. Ouverture
 2. Heilig, Looft de Heer
 3. Ik was eventjes bij de Zoon
 4. Vrijwilligers
 5. Wij treden aan
 6. Ere zij God in den hoge
 7. De mens is verknocht aan zijn zonde
 8. Als God een kleine Jongen wordt
 9. Wat geweldig! wat verwarrend!
 10. Heilig (reprise)
 11. Finale

Details

uitvoering:
KISI-Kids
titel:
De Hemel op Stelten
gewicht:
93 gram
winkelprijs:
€ 9,95


WinkelwagentjeBestel dit product via het bestelformulier