Boeken en e-books

Ebooks

CD’s

DVD’s

Deel deze pagina:

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Prijzen verlaagd!

KISI bestaat tien jaar!

gepubliceerd: woensdag, 13 juni 2018

KISI - God’s singing kids Nederland bestaat dit jaar tien jaar! Om dat te vieren zijn alle CD’s in prijs verlaagd van € 15 naar € 9,95! Het is nu nog aantrekkelijker om een KISI CD cadeau te doen of gewoon voor jezelf te kopen...

KISI CD’s

Op dit moment hebben we negen KISI CD’s in het assortiment, die nu dus allemaal voor de prijs van € 9,95 per stuk kunnen worden besteld!

Geschiedenis

KISI kent een langere geschiedenis. pastoraal medewerkers Hannes en Birgit Minichmayr begonnen in 1993 met een KISI kinderkoor in de parochie van Altmünster in Oostenrijk. Dat betekent dat KISI eigenlijk dit jaar 25 jaar bestaat!

In 1998 werd de vereniging KISI opgericht, eerst onder de naam ‘Kinder machen musical’, later ‘God’s singing kids’. In dat jaar vonden er al tournees en het eerste KISI feest plaats.

In oktober 2007 haalde Stichting Samuel (tegenwoordig Samuel Advies) Hannes en Birgit Minichmayr naar Nederland om bij gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de stichting een musical op te voeren. Dit optreden zou de kiem leggen voor een zelfstandige Nederlandse afdeling.

In 2008 vertakte het werk van KISI zich naar Nederland (en in daaropvolgende jaren ontstaan er ook KISI-groepen in Oeganda en Duitsland). Daarom vieren we in het jaar 2018 het tien-jarig bestaan feestelijk met een prijsverlaging!

 

KISI Kids