Boeken en e-books

Ebooks

CD’s

DVD’s

Deel deze pagina:

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Peter Verbeiren over geluk

Meneer, hoe komt het dat u altijd zo gelukkig bent?

gepubliceerd: donderdag, 7 juni 2018

Recentelijk heeft Betsaida een boek uitge­bracht van Peter Verbeiren, licentiaat en godsdienstleerkracht, over geluk. De titel is de letterlijke vraag die hem werd gesteld waarna hij met enkele studenten op zoek ging naar wat mensen duurzaam gelukkig maakt.

Intro

“Dit is het getuigenis van een dankbare godsdienstleraar en een aantal studenten tussen de 16 en 20 jaar die in gesprek gingen om wegen van geluk te ontdekken voor iedere persoon met een open hart. Zij brengen een positieve boodschap en hopen dat het een bron van inspiratie mag zijn voor elke lezer op diens eigen weg van geluk doorheen het leven.”

Vraag om 03.00 uur ’s nachts

Het is een verfrissend en eigentijds boek die je vanaf de inleiding reeds vasthoudt. Het begon allemaal tijdens een in de maag gesplitste taak van security officer tijdens een nachtelijke schoolfuif. Om ongeveer 03.00 uur wilden Lisa en een paar van haar medeleerlingen wel eens weten waarom hij toch altijd zo'n gelukkige indruk wekte. Hij moest ze het antwoord schuldig blijven, maar het zaadje was gezaaid. Het was het begin van een lange periode van nadenken over die existentiële vraag, hoe hij het geheim van zijn happiness het beste zou kunnen verwoorden. Uitein­de­lijk is dit boek slechts tot stand gekomen nadat hij de hulp had ingeroepen van enkele jongeren.

Meer informatie en bestellen