KISI - Lilli en de ongelofelijke comeback

dinsdag, 1 september 2015

Lilli en de ongelofelijke comeback is een musical uitgevoerd door Birgit en Hannes Minichmayr en de KISI Kids. Een musical over de grootste gebeurtenis allertijden! Een musical om naar te luisteren en om op te voeren.

Kan iemand die dood is weer levend worden? Lilli is erg nieuwsgierig en wil nu eens precies weten hoe het zit. Misschien zijn er wel betrouwbare getuigen die haar kunnen helpen. Maak samen met Lilli deze muzikale tijdreis naar Bijbelse tijden.Een spannend avontuur vol liefde, hoop en vertrouwen. Geniet van de sprankelende liedjes die in een bonte mix deze muzical maken.

KISI-Kids

De musicalgroep 'KISI-Kids' werd opgericht in Oostenrijk in 1993. Het is een kinder- en jongerenkoor dat religieus en bijbels geïnspireerde muziek opvoert: met, door en voor kinderen. De formule van de KISI-Kids kent een onverwacht grote, internationale respons. Sinds de start in 1993 werden KISI-groepen opgericht in o.a. Duitsland, Nederland en Oeganda. Honderden kinderen en jongeren werden bezield door de aansprekende muziek, door de gelovige verbondenheid en onderlinge groepsgeest, door de boodschap van hoop en vertrouwen op God.

Inhoud

 1. Zoveel momenten door God gegeven
 2. Ik ben Lilli
 3. Mijn allergrootste wens
 4. Zo geweldig!
 5. Hondenduet
 6. Weg, dood...
 7. Wat is er aan de hand?
 8. Stel je voor
 9. Lied Maria Magdalena
 10. Shalom
 11. Jezus, U bent mijn Heer en mijn God
 12. Jezus leeft!
 13. You are love, pure love

Details

uitvoering: KISI-Kids / Birgit en Hannes Minichmayr
titel: Lilli en de ongelofelijke comeback
ondertitel: Een musical over de grootste gebeurtenis allertijden!
EAN:
gewicht: 74 gram
speelduur: 66:00
winkelprijs: € 9,95


WinkelwagentjeBestel dit product via het bestelformulier