Boeken en e-books

Ebooks

CD’s

DVD’s

Deel deze pagina:

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kortfilm genomineerd voor festival

gepubliceerd: dinsdag, 26 september 2017

Onder 220 inzendingen uit tientallen landen is de kortfilm Come and See, een productie van Betsaida, genomineerd voor het Internationale Niepokalana Filmfestival in Warschau.

Zowel de regie van Come and See als het camerawerk werden verzorgd door de Antwerpse modefotografe Selina De Maeyer. De muziek werd gecomponeerd door Xander Nichting.

De film heeft een hoog artistiek gehalte, opgenomen in zwart-wit en niet-gesproken. De beeldvorming is zeer kunstig en veelzeggend. De nominatie vond plaats in de categorie amateurfilms.

Beschrijving

Vanuit een niet nader bepaalde woonkamer worden we meegenomen door een stille aanwezigheid die lijkt schuil te gaan achter eenvoudige devotieprentjes.

Een jonge bewoner van het huis komt de kamer binnen. Wanneer hij door het raam kijkt, ontluikt in hem een mysterieus verlangen - een soort onuitgesproken roepstem?

In antwoord op deze stille oproep ontsteekt hij een kaarsje en trekt daarmee de grote stad in. Ondanks de gevaren die een kleine jongen op zijn pad kan tegenkomen, vervolgt hij vastberaden zijn eenzame weg in een grote, drukke stad. Onderweg wordt op subtiele wijze duidelijk dat iemand hem leidt en vergezelt tot bij het doel van zijn vreemde reis.

Trailer

Meer informatie en bestellen