Nieuwe wijn

dinsdag, 26 juni 2018

Christen zijn houdt in dat je leeft onder de leiding van de heilige Geest. Dan rijpt de vrucht van de liefde die verschillende bloemen heeft. Je hoort de wind waaien en je laat je door hem meevoeren. Je laat je niet langer door je eigen kleine wensen en voorkeuren sturen. Hij is je leider.

En zelfs meer dan dat: Hij is de gever van leven. Nieuw bloed stroomt door je aderen. Iets van de eeuwigheid vult de tijd. Hoe dikwijls vergeten wij dat niet? We leven als slaapwandelaars, naast de eigenlijke werkelijkheid. We hebben een geestelijk ontwaken nodig.

Dit boek wil je de rijkdom laten zien van het leven als leerling van Jezus. Stilaan ontdek je de ware vreugde, vrede, zachtmoedigheid, geduld, echtheid...

Wilfried Stinissen

Wilfried Stinissen

Wilfried Stinissen ( * 1927 - † 2013) was 45 jaar werkzaam in Zweden als lid van de karmel­ge­meen­schap in Norraby. Hij schreef talrijke boeken over christelijke spiritualiteit die in veel talen vertaald werden. Zijn heldere geest en diepe bezieling zijn kenmerkend voor zijn boeken. ‘Nieuwe wijn’ (oorspronkelijk in het Zweeds geschreven en gepubliceerd) is zijn laatste werk, zijn testament.

Details

auteur: Wilfried Stinissen
titel: Nieuwe wijn
ondertitel: De vrucht van de Geest
ISBN: 9789491991622
formaat: 14 x 21,5 x 1,2 cm
aantal pagina’s: 222
gewicht: 358 gram
uitvoering: Paperback
prijs: € 19,95


WinkelwagentjeBestel dit product via het bestelformulier