De innerlijke rust

dinsdag, 24 november 2015

Waarom is de innerlijke rust in deze tijd zo moeilijk te bereiken en welke strijd zal er geleverd moeten worden voor momenten waarin het hart rust vindt bij God?

In De Innerlijke rust gaat de schrijver in op de barrières voor onze omgang met de Allerhoogste: dagelijkse zorgen, faalangst, angst om te lijden. Hij leert ons hoe we dan toch kunnen groeien in vertrouwen, hoe wij ons aan God, onze Herder, kunnen leren overgeven. Vanuit Bijbel en traditie geeft hij voorbeelden hoe mensen in het verleden zijn omgegaan met eigen en andermans fouten. Het boek bemoedigt en helpt mensen dichter bij God te komen, God beter te leren kennen en innerlijke rust te verkrijgen. Heel aanmoedigend is de voortdurende nadruk op de positieve kanten van het geloof: liefde, vertrouwen, rust en op de kracht van het gebed.

Jacques Philippe is lid van de Gemeenschap van de Zaligsprekingen, waar hij belangrijke taken heeft vervuld (algemene raad, verantwoordelijke voor de priesters en seminaristen, verantwoordelijke voor de vorming van de priesters). Hij is priester sinds 1985 en preekt retraites in Frankrijk en in andere landen.

Dit boekje is een gezamenlijke uitgave van stichting De Boog en Betsaida.

Details

auteur: Jacques Philippe
titel: De innerlijke rust
jaar van uitgave: 2015 (tweede druk)
ISBN: 978 98 6257 047 8
aantal pagina’s: 96
uitvoering: Paperback
afmetingen: 21 x 14,8 x 0,6 cm
gewicht: 137 gr
prijs: € 8,75


WinkelwagentjeBestel dit product via het bestelformulier